За нас

"Мебели Йотин" ЕООД е с дългогодишен опит в производството и продажбата на мебели в България и чужбина от 1989 година. Тъй като сме все още непознати за широкия пазар се стремим да Ви запознаем с нашата дейност и да Ви предложим качествените ни продукти. Работим както на българския пазар, така и като изпълнители за чуждия пазар. Имаме субконтракторни отношения със съседни странии в износа на готова продукция. През 2011 година фирмата посреща в собствения си производствен цех, ново и модерно оборудване, функциониращо в съответствие със съвременните европейски стандарти и ни предоставя възможност за по-високо качество и разнообразие от модели и цветове. Към днешна дата "Мебели Йотин" ЕООД сами произвеждат и продават сериини продукти като:

§  маси

§  гардероби

§  скринове

§  бюра

§  шкафове

§  легла

§  витрини

§  портманта

§  секции

§  спално обзавеждане

§  офис обзавеждане

§  детско обзавеждане

§  кухненско обзавеждане

§  мека мебел

§  и други.

В нашия сайт може да разгледате модели със сериино производство на по-ниски и достъпни цени. С нас може да се свържете, ако искате да обзаведете дома си с по-различни и нестандартни мебели по Ваш размер и дизайн.

Професионализмът и всеотдайността, с които екипът ни работи, допринася за качествена изработка и леска комуникация с клиентите.

 Ако имате запитвания, пишете ни на електронната поща - sales@yotin.eu или се свържете с нас на тел.: 0886 431 342 или 088 8136817 .

Постарали сме се нашите изделия да са достъпни за всеки. 

Отделете няколко минути за да разгледате нашата галерия.

Когато изпълнителя на поръчка за обзавеждане е само един се постига много ПО-НИСКА КОМПЛЕКСНА ЦЕНА, КАЧЕСТВЕН КОНТРОЛ на изпълнението и ЦЯЛОСТНА ГАРАНЦИЯ!